В сряда в Западна България ще вали

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще са между 1° и 8°, а максималните - между 13° и 18°.

До обяд на места в равнините и низините ще има мъгла или ниска облачност. След обяд от запад облачността ще започне да се увеличава и вплътнява. Вечерта в отделни западни райони ще има слаби валежи от дъжд, които ще продължат и през нощта. Ще духа слаб, в източните райони и по Черноморието - умерен югозападен вятър. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

И в планините облачността ще се увеличава и след обяд в масивите от Западна България ще има валежи от дъжд, над около 2200 метра – от сняг. Ще духа умерен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра - около 4°.

В четвъртък ще бъде ветровито и предимно облачно с валежи, на повече места и с по-значителни количества в Южна България и планините.

В петък облачността временно ще се разкъса, а слаби валежи от дъжд ще има само на отделни места, главно в западните и планинските райони.

В събота облачността отново ще се вплътни и ще завали, отначало в северозападните райони, а до вечерта и на места в източните.

В неделя ще остане облачно, с валежи, в много райони значителни по количество. Температурите ще продължат да се понижават.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад