Слънчево време и в петък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утрото ще бъде студено с минимални температури между минус 10° и минус 5°, в София - около минус 9°, по Черноморието – от минус 3° до минус 1°.
    
През деня  ще бъде слънчево, преди обяд и почти тихо. След обяд ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 0° и 5°, в София – около 2°.

Сутринта на места по Южното Черноморие видимостта ще бъде намалена, но бързо ще се подобри. Пред деня ще е слънчево и почти тихо. След обяд ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са между 1° и 4°. Температурата на морската вода е 6° - 7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити части - умерен северен вятър. Дневните температури слабо ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра - около минус 7°.

В събота времето ще бъде предимно слънчево с минимални температури  между минус 9° и минус 4°, а максималните - между 1° и 6°.

В неделя облачността ще е значителна, на отделни места в Западна България ще превали слаб сняг. Сутрешните температури ще са с 3-4 градуса по-високи, а дневните - без промяна.

В понеделник ще бъде слънчево, но във вторник,  облачността ще се увеличи и на отделни места, главно в Източна България, ще превали слаб дъжд, в планините - слаб сняг.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад