След поредния инцидент на Околовръстното

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В петък станахме свидетели на пореден пътен инцидент на Околовръстното в София, при който тежко пострада пешеходец. Шофьорът на джипа е карал с висока скорост, губи управление над автомобила и в опит да избегне спрял камион, се качва на тротоара. 
Стана ясно, че пострадалият е охранител в близката болница, който в този момент е излязъл, за да обясни на спрелите тираджии да не паркират там. От болницата пък обясниха, че участъкът е изключително опасен и те са подавали редица сигнали, но без резултат. 

Към +момента състоянието на пострадалия е стабилизирано. Оказва се, че автомобилът, който го е ударил, не е бил в изправност.

Андрей Марков, управител на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ, съобщи за "Денят започва", че повече от две години подават сигнали за ситуациите, които се създават пред болницата. Инцидентът в петък е нещо, което се случва често през тези две години - входа на болницата блокират два тежкотоварни автомобила, при което се създава много комплицирана ситуация за движещите се по основното платно. 

Вижте още какво каза управителят на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ пред Софи Цветкова във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад