Вера Иванова - кандидат за народен представител от "Изправи се България"

В предаването
Всички броеве

"Денят започва с Георги Любенов": Ангел Джамбазки - кандидат за народен представител от „ВМРО – Българско национално движение“

"Денят започва с Георги Любенов": Волен Сидеров - кандидат за народен представител от "Атака"

"Денят започва с Георги Любенов": Мая Манолова - кандидат за народен представител от "Изправи се България"

"Говори сега": Вера Иванова - кандидат за народен представител от "Изправи се България"

"Говори сега": Минчо Христов - кандидат за народен представител от „Движение на непартийните кандидати“

"Говори сега": Антоанета Цонева - кандидат за народен представител от „Демократична България – Обединение“

"Гласовете на България": Автошествие срещу корупцията в горивата и свързаните с това високи цени на бензина и дизела организираха от "Изправи се България" в София. То премина по булевардите на столицата и завърши пред парламента с призива само можещи и почтени хора да влязат в него.

"Гласовете на България": На предизборна среща в Мадан от Движението за права и свободи заявиха целите си да са първа политическа сила в Смолянска област и да спечелят два депутатски мандата. Лидерът на Движението Мустафа Карадайъ призова за завръщане на нормалността в политиката. По думите му е нужно обединение, за да се решат кризите в страната.

"Гласовете на България": ГЕРБ-СДС посрещна в София лидера на Европейската народна партия Манфред Вебер. Пред съпартийци и съмишленици той подкрепи коалицията за идващите избори и призова българите да гласуват. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изтъкна, че партията му е готова да управлява и да си сътрудничи с формации в десния спектър, за да се излезе от икономическата и енергийна криза.

Рубриката „Това съм аз“. Представяме ви Мирослав Александров - най-младият водач в листите на партия „Българска социалдемокрация – Евролевица”. Той за първи път се кандидатира за народен представител и води листата в Ловешки район. Смята, че на България й е необходима програма за ускорено развитие на икономиката, за да останат младите хора в България.

В рубриката "Това съм аз" ще видите Илина Мутафчиева, кандидат за народен представител от „Демократична България“. Тя е водач на листата в Търговище, представлява Партия „Зелено движение“ в Обединението и в София. Ако стане част от 48-ото Народно събрание, Мутафчиева се ангажира да работи за осигуряване на повече възможности за младите хора и семейства, да отглеждат децата си в България.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад