Йоло Денев, кандидат за президент, издигнат от инициативен комитет

В предаването
Всички броеве

"Денят започва": Доц. Милен Михов - кандидати за президент, издигнат от “ВМРО - Българско национално движение"

"Още от деня": Йоло Денев, кандидат за президент, издигнат от инициативен комитет

"Гласовете на България": По време на кризи президентската институция е мястото, където партиите със своите различия трябва да постигат съгласие за верните решения. Това подчерта на среща с избиратели в Асеновград кандидатът за президент на ДПС Мустафа Карадайъ. По думите му в момента в страната има криза на държавността и криза на демокрацията и партията му е тази, която може да даде нова посока за развитието на България.

"Гласовете на България": Пред симпатизанти в Шумен кандидатът за втори президентски мандат Румен Радев заяви, че България се променя, обсъждат се нови идеи и се търсят нови решения за развитие на страната. Заедно с него беше и кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова, която заяви, че България няма нужда от самозвани обединители.

"Гласовете на България": Да издигне авторитета на българския учител и да има гарантирани инвестиции за образователната инфраструктура - тези задачи си е поставил кандидатът за президент на ВМРО-Българско национално движение Милен Михов. В Русе той разговаря със заети в сферата на образованието и обясни защо тази област е приоритет за ВМРО.

"Гласовете на България": Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков, издигнат от Инциативен комитет, обяви, че ще събере най-добрите лекари и специалисти, за да сформира неформален кризисен щаб за реакция в тежката здравна ситуация. Той призова останалите кандидати да се вслушат в лекарите и да помогнат за спасяване на човешки животи.

Днес в рубриката "Кандидатите" на гости са ни Цвета Кирилова и Георги Тутанов, кандидати за президент и вицепрезидент.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад