Жельо Бойчев: Да очертаем път на развитие на България

В предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве
Жельо Бойчев: Поведението и преложенията, които правим, показват нашия подход, който ще възприемем - не само да критикуваме предложенията на правителство и управляващи в момента, а да слагаме на масата и нашето виждане за това, кое считаме, че е по-доброто решение.

Той обясни, че са се опитали да фокусират вниманието си проблема с корупцията по високите етажи на властта. Според техни наблюдения досегашните провенции не дават резултат и са вкарали много силен разследващ елемент в законопоректа.

Като най-големи проблеми в българското общество Бойчев определи бедността и неравенствата. За предолояването им са нужни редица действия, които от БСП са готови да предложат. Той обясни, че става дума за един високотехнологичен модел за развитие на българската икономика, който без образование, наука и иновации няма как да бъде реализиран.

Жельо Бойчев: За всичко, което се случва в дневния ред, очаквайте от БСП предложения. Очаквайте скоро да преложим и темите по политическото съдържание на българското председателство. Очаквайте във всеки един от тези сектори нашите предложения. Голямата задача е да очертаем път на развитие на България. Това не го правим заради БСП, това го правим заради България.

Вижте целия разговор във видеото!