Ремонтите на булеварди в столицата

В предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Паветата на "Дондуков" са запазени. Работите вървят в срок. Под паветата има циментова стабилизация от 25 см, която цели заздравяването на основата. Частта от Министерски съвет до "Раковски" ще бъде отворена за първия учебен ден.

Преди отварянето ще се проведе турнир по плажен волейбол на "Дондуков". Целта на проявата е от общината да покажат, че освен затруднения, ремонтите могат да станат арена на нещо приятно. София е Столица на спорта през 2018 година. Турнирът ще се състои на 12 септември, вторник.

Бул. "Прага" беше пуснат, но преминаването по тротоарите е изпитание за пешеходците. Крусев каза, че работата продължава, удвоени са екипите, които работят. Поетапно се върви от Петте кьошета до баня Мадара. От бул. "Славейков" до входа на Александровска болница се изгражда метростанция. Осигурено е алтернативно трасе.

Продължават ремонтите на бул. "Тодор Каблешков". Там се изгражда ново мостово съоръжение. Срокът за завършване е до края на годината. Пуска се движението по бул. "Овча купел".

Вижте целия разговор във видеото!