Екатерина Генова: Забавлението ще бъде в студио 1 и пред телевизорите

В предаването ще видите:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

„Този сезон е много различен, защото събрахме на една сцена едновременно фолклорни състави и състави по спортни танци, което беше рискован ход от страна на екипа, но се оказа много интересен за зрителите. Миналата неделя предаването е било гледано най-много от всички предавания във всички сезони досега“, разказа Екатерина Генова, директор на дирекция „БНТ Свят и региони“.

Тя се надява, че и финалът ще привлече много зрители. „Оказа се, че младите хора не само могат да играят народни танци, могат да играят и спортни танци и с огромен ентусиазъм сменят ролите си“, посочи Генова.

„Забавлението ще бъде в студио 1 и пред телевизорите. Моите наблюдения са, че това съпоставяне между едните и другите и това влизане на едните в обувките на другите се оказа много успешно и истинско развлечение за зрителя“, каза още тя.

Екатерина Генова изрази надежда хората, които подпомагат осем сезона „Надиграй ме”, да подпомогнат и девети. А има какво още да се покаже. Има формат, който може да бъде нов и интересен, обясни тя.