Музикален дуел на Античния театър в Пловдив

Темите в предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве
Андреас Керн: Започнахме през 2010, преди 8 години. Но беше много по-импровизирано. Дори понякога имаше само едно пиано. И питахме публиката кого е харесала повече. После започна да става все повече чисто шоу с диалози. А ето го и съперникът. Той тъкмо излиза от болницата, тъй като не моето свирене му дойде прекалено силно. Но сега той е тук.
Пол Цибис: Имах проблем с този натрапчив шум, който уврежда ушите. Понякога се налага да изляза, за да оцелея до репетицията.

Зрителите гласуваха с двустранни карти, като преобладаващият цвят определяше кой е предпочетеният от двамата музиканти – „белият“ Андреас или „черният“ Пол.

Андреас Керн: Имах бял костюм вкъщи и си помислих защо да не го обличам по-често. А той има черен костюм, защото често ходи на погребения.
Пол Цибис: Черното е по-елегантно. Затова и такъв костюм ми подхожда повече. А ако той има нужда да привлича внимание предимно с облеклото си, нека се възползва, защо не. Понякога има концерти, на които публиката предпочита него. Но дали е заради костюма му или заради прическата, не знам. Но има и достатъчно концерти, в които аз съм избраният и това винаги е заради моята личност и качеството на моите изпълнения на пиано.

И пловдивската публика предпочете „белия“ пианист, но най-важното бе забавлението, което двамата увенчаха със съвместно финално изпълнение.

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад