Волен Сидеров: Симеонов сече клона, на който седи

Темите в предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве
За да го прави, човек трябва да има два варианта - или си самоубиец, или искаш да се прехвърлиш на друг клон. Това ли иска? Имам и такава информация, предположи лидерът на "Атака".

Според него за политическите планове на Валери Симеонов са показателни и изявленията му, че не е ясно дали "патриотите" ще се явят заедно на вота за Европарламент.

Сидеров заяви, че твърденията на вицепремиера и лидер на НФСБ, че ГЕРБ и "Атака" координирано защитават бизнеса на братя Домусчиеви не отговаря на истината. По думите му от известно време Симеонов напада единствено и само депутати от патриотичната коалиция.

Законът за гората бил лобистки, Емил Димитров беше очернен като лобист, сега депутатът от "Атака" Николай Александров беше посочен, изреди Сидеров.

Симеонов води някаква война. Като нападаш "Атака" нападаш основата на патриотичната коалиция, отбеляза той и припомни, че това е единствената партия в "Обединени патриоти", която самостоятелно е влизала в Народното събрание.

На кого е изгодно това? На ДПС на първо място, които непрекъснато повтарят, че националисти във властта е лошо. На БСП, които искат да заемат тази ниша, защото повтарят мои тези, плагиатстват и т.н., коментира Волен Сидеров.

Какво каза още лидерът на "Атака" вижте във видеото.