"н3Dеля х3" с Боян Бенев

Предаване: н3Dеля X3, 19.01.2014

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Боян Бенев заедно с Милена Натудова и Насо Русков в опит да погледнат с чувство за хумор на разочарованията във Великобритания от неслучилата се инвазия на българи към Острова.

Насо Русков посочи, че Великобритания е изключително класова държава, която се разделя на три - работническа класа,vlcsnap-2014-01-19-18h00m05s24 средна класа и "онези горе, които са абсолютно недосегаеми". Той подчерта, че работническата класа бива "наплашвана, наелектризирана и нахъсвана". "Отклонявайки факта, че данъците на повечето отиват за захранването на техния страхотен лайфстайл и опитвайки се да насочат вниманието към една много стара тема - когато нещо не е наред и има някаква рецесия, чужденците са виновни", коментира Насо.

Идеята за емигрантска вълна след отпадането на ограниченията за работа след 1 януари 2014 година не се оправдават и според Милена Натудова от организацията "Тук-там", защото "който е искал да отиде, вече е там". "Пазарът за работа за българи и румънци във Великобритания е много отдавна отворен, тъй като е имало възможност и до сега за българи, които са с английско висше образование, да кандидатстват и работят там със синя карта. Има и много хора, които кандидатстват като специалисти и също могат да кандидатстват за легална работа там като висококвалифицирани кадри", добави още тя.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад