Празнично посрещане за Лидия Ганева от съучениците й в Пловдив

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

С фойерверки, подаръци и песeнта „Вълшебен ден” беше посрещната Лидия Ганева от своите съученици от Арменското училище в Пловдив. Пловдивчанката, която се класира на девето място в конкурса „Детската Евровизия“, се завърна преди дни от Малта.

Лидия, Лидия, Лидия. Ето така учениците от Арменското училище в Пловдив, където учи Лидия, я посрещнаха в първия й учебен ден след конкурса. Десетки усмивки, плакати и цветя видя малката участничка в препълнения училищен двор. Съучениците й подариха много цветя и голям плюшен мечок.

Лидия остана изненадана от звездното посрещане. Тя все още е под въздействието на емоциите от конкурса. Казва, че се гордее с представянето си. И вече мечтае да се яви на „Детска Евровизия“ догодина.

"Евровизия за мен е една голяма мечта. Аз съм много голяма фенка на Евровизия и за мен да съм в Топ 10 е голяма чест. Запознах се с много нови приятели. Беше много забавно", каза развълнувано нашето момиче.

Тази събота Лидия Ганева заедно с малките репортери на „По света и у нас“ заминават за Лапландия. Те ще вземат интервю от Дядо Коледа, а Лидия ще му изпее песента, с която се яви на конкурса. Вече е написала и писмо до него с желанието си за коледен подарък.

Като истински победител и сценична звезда накрая Лидия раздаде автографи на своите ученици. После всички изпяха песента „Вълшебен ден“.