Прокуратурата ще повдигне обвинение за подкуп на полицейския началник в Пловдив

Темите в предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Арестът беше извършен от служители на Вътрешна сигурност след като за десетина дни бяха регистрирани серия случаи на възрастни хора, измамени с хиляди левове в Пловдив и региона. При акция на полицията наскоро бяха задържани 6 телефонни измамници, като двама от тях остават в ареста. Задържаният полицейски началник дълги години е бил служител на сектор "Издирване", а след това е прехвърлен в Трето районно управление. През 2012-та са запалени двата автомобила на семейството му. През това време той е работел като районен инспектор.

Красимир Карчев, полицай от Казанлък, е задържан в Гърция за убийство на лекар. Срещу него има досъдебно производство, което е ръководи от Районна прокуратура в Сливен, то е във връзка с инцидент от миналата година, причинил е лека телесна повреда след употреба на алкохол по хулигански подбуди, съобщи Арнаудова.

Все още е издирван човекът, който се крие зад името Александър Николов във фейсбук, до настоящия момент прокуратурата не е сезирана по случая, каза говорителят на прокуратурата.