Започва Седмица на модата в София. След нея търсете облеклата в магазините

Темите в предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Най-големият моден форум в България започва тази вечер, 26 септември, в 19.00 часа.

Ангелина Ангелова подчерта, че това е петото издание на модния форум. През последните месеци екипът е положил много усилия да доближи форума до всички прояви от този род в големите модни столици.

Ангелина Ангелова – организатор на София фешън уиик:
"Променихме доста модния форум, като добавихме едни дневни активности, вълнуващи, които ще се случват през цялата седмица... Очакваме днес да пристигне Олеся Малинская, която е една от най-популярните руски дизайнерки с над 1 милион последователи в Инстаграм. Очакваме Паоло ди Пофи - това е много популярен коафьор, личният коафьор на Моника Белучи..."

Преди седмица Мила Христова се е завърнала от Лондон фешън уиик, а сега ще бъде водещ на София фешън уиик. Какво ни разказва тя:


"На едно от интервютата, на които представях една разкошна рокля, като русалка, с преливни цветове, Дани Миноуг, която е сестра на Кайли Миноуг, беше сред гостите и много я хареса, и директно пожела да си я закупи за бъдещ концерт и някакво шоу... Това беше интересен факт. Имаше и много актьори от "Игра на тронове", който ми е любимият сериал..."

Мила Христова е завършила драма, говори три чужди езика, разбира и от пиар. Тя ни обясни защо се е съгласила да бъде водещ на София фешън уиик.

"Има нещо в главата, определено", пошегува се тя. "Просто бих искала да пробвам малко по-различно амплоа от това, с което съм свикнала - да ходя по модния подиум, да дефилирам".

Ина Асса обясни какво можем да очакваме като предложения от модния форум. Нашите дизайнери ще ни покажат вливане в световните модни тенденции.

Ина Асса – дизайнер:
"... Вливане в тенденцията, тъй като ще покажем есен-зима, т. е. реално след това тези облекла ще бъдат вече по магазините и ще могат да бъдат закупени... За колекцията есен-зима... тя е в точно определени цветове - в карамел, тъмно синьо, светло сиво, както съм облечена и аз, самата... да, тъмно синьото - винаги..."
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад