Д-р Москов: КОД е за реорганизиране на дясното

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Добри, лоши - нека кажем, че в Националния оперативен щаб работеха може би най-качествените български експерти, да се руинират авторитети не е добре, защото може да има следваща криза и тогава няма да им аавторитет, който да я посреща, коментира в "Денят започва" д-р Петър Москов, лидер на партия Консервативно обединение на десницата (КОД).

"Проблемът на тези хора като Витанов, като Мутафчийски е, че те правеха възможно с експертизата си да решават и да се борят в здравна криза в условията, в които политическото ръководство на държавата се бореше с политическа криза. От там настъпиха проблемите на експертите", подчерта д-р Москов.  

Според него задачата на служебното правителство в здравеопазването е да се направи ваксинацията, защото само 11% от населението е ваксинирано.

На изборите КОД се явява в обединение с БЗНС и БДФ и заявката им е реогранизиране на дясното.

"Националното обединение на десницата, с което се явяваме на тези избори, е заявка за различна енергия в следващия парламент, в предишния липсваше десница, липсваше смисленият разговор за отговорност, за цели и за отстояване на преинципи", подчерта лидерът на КОД.

Цялото интервю с д-р Петър Москов вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад