Христо Гаджев: Правителството се занимава с всичко друго, но не и с организацията на изборите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

ГЕРБ критикува остро кабинета както за уволненията, така и за назначенията. Споровете през медиите между бившите управляващи и служебното правителство вече са ежедневни, а размяната на остри реплики между бившия премиер Бойко Борисов и служебния вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков повишават градуса на напрежение до критични нива. С Христо Гаджев от ГЕРБ разговаряхме по тези теми в "Денят започва".

Когато се влезе в смяна на експертиза, хора от държавната администрация, които не са започнали работа там по времето на ГЕРБ, но ги сменяш без ясни мотиви, това е притеснително. Въпросът е принципен, това заяви Гаджев.

По думите му това правителство се занимава с всичко друго, но не и с това да организира изборите и призова поне да бъдат честни към гражданите и да признаят, че са с леви кадри и леви убеждения.

Алармирахме още с назначаването на г-н Румен Спецов и на шефа на Митниците, че в ключови агенции на държавата не трябва да се правят резки и необмислени промени, защото могат да доведат до обратен момент, категоричен беше той.

Вижте целия разговор във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад