Десислава Атанасова: Задържанията на Борисов, Арнаудова и Горанов са полицейщина

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Решението да искаме предсрочни избори не е от вчера, не е свързано и с последните събития. Това е оценка за 100-те дни на правителството, а за някои от министрите - и за година от тяхното управление. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в студиото на "Денят започва с Георги Любенов".

По думите ѝ политиката в министерствата е насочена срещу опозицията и демокрацията.

"Те не само счупиха държавата, те не знаят как функционират институциите и не разбират какво е управление. По отношение на икономиката, финансите, външната политика, цялостната визия и стратегия за развиване на държавата - кръгла нула", смята Атанасова.

Арестите на политици от ГЕРБ са в нарушение на Конституцията и българското законодателство, извършени от некомпетентен орган, категорична е тя.

"Задържанията на Борисов, Арнаудова и Горанов са категорична полицейщина и политическа репресия. Съдът миналата седмица остави без разглеждане исканията по протоколите, тъй като уважи мнението на българската прокуратора, че нито има неотложност, нито има основание за това задържане", заяви Атанасова.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад