Гълъб Донев: Всяко едно правителство ще го познаете по действията какви цели и какви задни мисли има

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Изпитах изключително голямо удовлетворение, когато гласуваха акад. Денков като новия министър председател на България, това заяви Служебният министър-председател Гълъб Донев.

"Всяко едно правителство ще го познаете по действията какви цели има, какви задни мисли има. Тогава, когато то рабоди за да решава проблемите на българските граждани, да защитава националния интерес навсякъде по света във всички международни организации, тогава когато се отстояват интересите на българските граждани и националния интерес, не можем да говорим за национално предателство."

По думите му, това, което е направило служебното правителство през всичките 10 месеца, е именно това - решенията за бъдещето на България, за приоритетите, които стоят пред страната, да се вземат тук, намясто, в България. 

Според Донев има опасност властта да отиде другаде ако приоритетите на правителството и дори лично на някой от министрите от това правителство, са насочени в друга посока, гледат в друга посока и обслужват други интереси.

Вижте цялото интервю. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад