Слънчево време в четвъртък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще бъдат между 2° и 9°, в София - около 3°, по Черноморието – от 11° до 14°, а максималните - между 12° и 17°, в София - около 12°.

Ще бъде слънчево. В сутрешните часове само на места по долините на Струма и Места, където ще бъде почти тихо, ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб, по Черноморието – умерен вятър. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, но през деня ще отслабва. Температурата на морската вода е от 12° по северното крайбрежие до 18° по южното.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен северозападен вятър, който през деня ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 9°, на 2000 метра - около 2°.

В петък ще преобладава слънчево време, преди обяд на места с мъгли. Сутринта ще е студено, с минимални температури между 1° и 6°, а максималните ще бъдат между 12° и 17°.

В събота на много места ще има валежи от дъжд с повишена вероятност за значителни количества. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, най-късно в Източна България, където през по-голямата част от деня ще се задържи от югозапад и там максималните температури ще се повишат чувствително, до 22°-23°, но в останалата част от страната ще застудее.

В неделя валежите навсякъде ще спрат, облачността ще  намалее, но температурите и в Югоизточна България  ще се понижат и максималните в страната ще бъдат между 10° и 15°.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад