Топло за сезона и в събота, но с валежи

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще бъдат между 3° и 14°, а максималните - между 9° и 16°.

Ще бъде облачно. Преди обяд на места в северозападната половина от страната, а след обяд и през нощта в Южна и Източна България, ще има валежи от дъжд. Ще духа умерен и силен югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от северозапад и с него ще започне да прониква по-студен въздух.

В сутрешните часове на места по Черноморието видимостта ще е намалена. През деня облачността ще е значителна. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са между 15° и 18°. Температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е значителна и на места в масивите от Западна България ще има валежи от дъжд, над около 1700 метра - от сняг. Ще духа умерен и силен югозападен вятър.Максималната температура на 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра - около 6°.

В неделя облачността ще е променлива, често значителна, преди обяд все още в южните райони със слаби валежи. Вятърът ще е умерен, в Дунавската равнина временно силен от северозапад, а максималните температури ще се понижат.

В понеделник застудяването ще продължи.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад