Административният съд и делото по жалбата на Румен Томов - какво предстои

„На фокус: Регионът” от Благоевград

Административният съд и делото по жалбата на Румен Томов - какво предстои
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще даде ли Административният съд в Благоевград ход на делото по жалбата на Румен Томов, отстранен от кметския пост с решение на общинската избирателна комисия? Разговор в студиото с Мартин Бусаров - председател на ОИК – Благоевград.

Само за една седмица сатовчанското село Осина се превърна в огнище на зараза с коронавирус. Хората в цялата община са притеснени и настояват селото да бъде поставено под карантина. Какви мерки предприема РЗИ и ще има ли тестове за жителите на общината?

Боровите насаждения на територията на областите Благоевград и Кюстендил са нападнати от ръждивата борова листна оса. Тази година най-силно засегнати са горите в районите на държавните горски стопанства в Симитли, Благоевград и Рилския манастир. Как ще бъдат спасени боровите гори? Отговорите от Вера Станишева - началник отдел „Възобновяване на горите“ в Югозападното държавно предприятие.

Вярата в Бог – опора и спасение в тежки времена. Гост в студиото д-р Явор Павлов – завеждащ клиника към евангелската баптистка църква в гр. Сандански.

Как се живее в САЩ в извънредно положение? От Ню Йорк разказва треньорът по таекуон- до Слави Рачев.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад