Започва епидемиологичното проучване за Ковид-19 в Пловдив

Заради проблеми розопроизводители изкореняват насажденията си. Разговор в „На фокус: Регионът“ със Зорница Ранчева – розопроизводител от карловското село Московец.

Започва епидемиологичното проучване за Ковид-19 в Пловдив
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Започва епидемиологичното проучване за Ковид-19 в Пловдив. Каква е ролята в реализацията на изследването на Медицинския университет? Какво точно представлява методът, какъв е дизайнът на проучването, кога ще има резултат и какво ще даде като информация? Гост в предаването проф. д-р Мариана Мурджева – ректор на Медицинския университет в Пловдив, която разказва и за предстоящата кандидатстудентска кампания в условията на извънредни санитарни мерки.

Как в условията на пандемия поддържат самолетите и подготовката си военновъздушните ни сили? Репортаж на Димитър Димитров и Стоян Станчев.

Училище анкетира родителите за дистанционното обучение на учениците. Разговор с Илия Къртев – директор на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Пловдив.

Заради мерките за неразпространение на коронавируса еврейската общност в Пловдив се отказа от обичайното отбелязване на един от своите празници. Репортаж на Деница Торньова и Антон Марчев.

Арменският свещеник в Пловдив е убеден, че социалната дистанция, заради пандемията, ще промени отношенията между хората. Репортаж на Златин Бояджиев и Васил Кръстев.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад