Градският транспорт в Пловдив - възможности за развитие

В предаването ще видите:

Градският транспорт в Пловдив - възможности за развитие
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Как ще бъде подобрен градският транспорт в Пловдив? Какви компенсации очаква и ще получи община Пловдив от испанската фирма, реализирала Транспортния проект, който продължава да не дава очакваните резултати? Разговор със заместник-кмета на Пловдив Тодор Чонов.

Сдружение „Бизнесът за Пловдив“ смята, че „Летище Пловдив“ трябва да стане общинска собственост. Как това е аргументирано и какви са реалните възможности една община да управлява аерогарата? Коментар на изпълнителния директор на сдружението Александър Стайков.

Две пловдивски училища искат част от дворното им пространство да бъде отдадено под наем на спортни клубове, които да обновят игрищата. Репортаж на Мариела Хубинова и Васил Кръстев.

Университетът по хранителни технологии в Пловдив провежда приемните си изпити онлайн. Какви констатираните към този момент проблеми? Какви са резултатите? Какъв е интересът към изпитите? В предаването гостува заместник-ректорът на университета доц. Атанаска Тенева.

Религиозни общности със социални дейности по време на пандемията. На кого помага и с какво християнската църква „Месия“? Разговор с главния пастор на вероизповеданието Любо Петков.

Трима доброволци работят вече в болницата в Пазарджик. Репортаж на Ангел Узунов и Осман Маджиров.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад