Ще се превърне ли археологическият обект край Покровник в туристическо средище

В предаването от Благоевград:

Ще се превърне ли археологическият обект край Покровник в туристическо средище
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Гражданите и неправителствените организации подписаха меморандум за сътрудничество, чиято цел е обединение на хората за решаване на проблемите в община Благоевград. На срещата се обърна специално внимание на археологическия обект край Покровник, който бе открит във връзка с изграждането на автомагистрала „Струма“. Ще се превърне ли мястото в привлекателно туристическо средище, което да допринася за развитието на туризма в общината и какви са перспективите пред летния туризъм? Разговор в студиото със Здравка Чимева, туроператор и председател на Сдружение "Ние жените".

Най- ниските цени на къщи за гости и частни квартири са в България. Това показва анализ от Германия, в който е направено сравнение на цените между 27 курортни дестинации в Европа. Данните са от края на май и началото на юни, а проучването е на база цени предложени в 280 000 оферти на Стария континент. Средната нощувка в България излиза на цена 58 евро, а в Чехия например е 87. Във Франция и Португалия надхвърля 200 евро.

С гръмка селекция и осем нови имена отборът на Пирин започна лятната си подготовка. Орлетата ще тренират десет дни в Благоевград, а от 20 юни заминават на лагер в Албена. Ще си върне ли старата слава футболен клуб "Пирин"- Благоевград? Какъв е планът за развитие на школата дала на световния футбол Димитър Бербатов? Разговор в студиото с директора на ДЮШ на ФК Пирин Радостин Александров.

„На фокус: Регионът“ – 16.06.2020

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад