Финансовата помощ за бизнеса по време на пандемията

В предаването от Благоевград:

Финансовата помощ за бизнеса по време на пандемията
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Стотици предприятия в страната прекратиха временно или напълно дейността си заради мерките за ограничаване на разпространението на коронавирус. За да ги подпомогне финансово, държавата отпуска милиони. Успяват ли обаче собствениците на фирми да се възползват от тези средства и как се развива бизнес по време на пандемия? Гост в студиото - Крум Бицов – собственик на цех за производство на дамски чанти за българския и гръцкия пазар в Дупница.

Община Петрич и собственици на фирми в пограничния район настояват за отпадане на 14-дневната карантина при влизане в страната ни. Причината е, че по думите им не могат да изпълняват служебните си задължения, да ръководят фирмите си и да работят с българските си бизнес партньори.

Четири медицински сестри от училищното и детско здравеопазване в община Гоце Делчев са на първа линия в борбата с коронавируса. Те помагат на своите колеги от инфекциозното отделение на МБАЛ "Иван Скендеров".

На 1 и на 3 юни ще се проведат държавните зрелостни изпити. За целта е създадена специална организация, така че да се избегне разпространението на коронавирус. За готовността на учебните заведения в област Благоевград и за начина на протичане на матурите ще коментира Методи Попов - началник на отдел "Организационно - методическа дейност и контрол " към Регионалното управление по образованието.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад