Община Димитровград след извънредното положение

Какво е състоянието на общинските финанси след извънредното положение? Какво очаква Националното сдружение на общините от държавата? Как мерките в помощ на бизнеса и културата, както и извънредната ситуация се отрази на бюджета на община Димитровград и кои ще са проектите, които все пак ще бъдат реализирани?

Община Димитровград след извънредното положение
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Гост в студиото на „На фокус: Регионът“ е кметът на Димитровград Иво Димов, който е и заместник-председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България.

Опасността от градушки в страната остава и през юни. Репортаж на Галена Паскова и Стоян Станчев.

Пушката на Капитан Петко Войвода е изложена в Историческия музей на Пловдив. Новоучредено дружество ще защитава интересите на тракийците у нас. В студиото на предаването гостуват Светла Караянева – член на Контролния съвет на Тракийско дружество „Доган Хисар“ и Красимира Никова – член на Управителния съвет на сдружението.

Въпреки пандемията при специални мерки в село Климент бе проведен традиционният ритуал „Розобер“. Репортаж на Станислава Христозова и Цветан Цанков.

Българско семейство - собственици на фирма за дигитално съдържание, компютърна анимация, апликации и игри в Дубай, създадоха безплатна образователна игра. Разговор с Ани и Илия Ананасови.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад