Водоснабдяването и канализацията в малките населени места в Благоевградско

Водоснабдяването и канализацията в малките населени места в Благоевградско
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В изданието на предаването от Благоевград вижте:

Управителят на ВиК–Благоевград Росица Димитрова проведе поредица от срещи с кметове от региона, на които коментираха текущите проблеми, свързани с водоснабдяването и канализацията на малките населени места. Какви са възможностите за постигане на по-качествена услуга за крайния потребител? Какви средства се инвестират в тази насока и как извънредното положение се отрази върху водното дружество? Гост в студиото Управителят на ВиК–Благоевград Росица Димитрова.

Ресурсните учители в Благоевград работят с деца с образователни потребности в детските градини до края на месец май. По време на пандемията те са полагали грижи за децата дистанционно. Според родители, обаче, това не е достатъчно и този вид обучение не се отразява добре върху развитието на децата, за които трябва да се полагат специални грижи.

С есе, клипче или оценка от матура може да се кандидатства за прием в Югозападния университет „Неофит Рилски”. Кои са най-желаните специалности и колко студенти ще приеме тази година висшето учебно заведение? Разговор по темата с д-р Ицка Дерижан – заместник-ректор „Образователни дейности” към ЮЗУ „Неофит Рилски”.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад