Депутати от "Атака" за скандала във Варна

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вчера беше официално оповестена гледната точка на "Атака" за скандала на Летище "Варна", а днес в студиото на "Денят започва" народните представители от партията - Деница Гаджева и Миглена Александрова, се опитаха да внесат допълнителна яснота във версията за случилото се на техния лидер Волен Сидеров.

 vlcsnap-2014-01-13-09h24m37s188"Никой никого не е бил. Сидеров не е удрял полицай. В самолета е имало разговор. След като слязохме се разви лек скандал с господин Бахнев и с полицаите. Но удари от страна на депутати от "Атака" и Сидеров не е имало", категорично заяви Миглена Александрова.

 vlcsnap-2014-01-13-09h28m04s204"Ние написахме една книжка по случая и тя се нарича "Фактите за скандала на Летище "Варна". Случаят заслужава, защото в медиите се хвърляха обвинения, даже вече се осъждаше Сидеров, някои хора искаха да го разстрелят, пуснаха го се много неща, които бяха лъжи, неистини", добави Деница Гаджева и заяви, че "Волен Сидеров никога не тръгва към някого с обидни фрази или с псувни".

Цялото предаване може да видите ТУК