Културната политика на Европейската столица на културата през новия мандат

Темите в предаването:

Културната политика на Европейската столица на културата през новия мандат
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Културната политика на Европейската столица на културата през новия мандат, акцентите в културния календар за 2020 година, бъдещето на фондация "Пловдив 2019" и бюджета за култура през следващата година. Разговор в "На фокус: Регионът" с новия ресорен заместник-кмет на общината Пламен Панов.

На прага на новия зимен сезон хотелиерите в курорта Пампорово отчитат пет процента ръст на ранните записвания. Има ли отново проблем с кадрите и как се решава? Репортаж на Величка Петкова и Костадин Георгиев.

Университетът по хранителни технологии в Пловдив синхронизира програмите си с бизнеса в Тракия икономическа зона. Ефектът от взаимното партньорство. Гости в студиото на „На фокус: Регионът“ проф.д.т.н.инж. Николай Менков – заместник-ректор на университета, и Катя Стайков – директор „Връзки с обществеността“ на Тракия икономическа зона.

Пловдивският медицински университет се включва в кампанията на здравното министерство за подкрепа на донорството “Да! За живот“. Репортаж на Росица Колева и Антон Марчев.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад