Любчо Нешков: Никола Груевски е лидер на чужд проект

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Това е новина от късно снощи от унгарското издание, което се е обърнало към съответния служител, който отговаря за молбата за получаване на убежище на Никола Груевски в Унгария и отговорът е кратък – по този въпрос се обърнете към българските власти. Това подсказва, че е възможно Груевски да е използвал български паспорт, каза журналистът Любчо Нешков.

Той подчерта, че българската държава не е понасяла такъв удар през последните 30 години.

"Никола Груевски е продукт, лидер на чужд проект и като такъв напуска Македония. В продължение на 10 години Груевски рушеше историческото минало в Македония, започна да руши икономиката на страната чрез тоталната корупция, рушеше държавните институции, за да не стане Македония истински независима държава. Той тотално блокира евроинтеграцията на страната с цел Македония да бъде подчинена. Ненапразно той минава през Белград. Той минава през Сърбия със съдействието и помощта на хората, които направиха погрома на 27 април в Македония", обясни Нешков.

Всички медии, които критикуват България, са собственост на Виктор Орбан. Тези медии са известни с тежка пропаганда срещу България, срещу договора, който подписаха миналата година двамата премиери, срещу договора от Преспа и срещу евроинтеграцията на страната, каза още журналистът.

Как ние харесваме Орбан като режим и управление и пропускаме да споменем това, което се случва в Македония от медийната му индустрия. Тук не става въпрос за редакционна политика, а за геополитически проект, изцяло финансиран срещу страната ни.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад