Пловдивчанинът д-р Станков е в световната класация топ 100 на зъболекарите

Темите в предаването:

Пловдивчанинът д-р Станков е в световната класация топ 100 на зъболекарите
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Нарушения бяха открити в Центъра за настаняване на възрастни хора с деменция в Пловдив. Заради скандалните разкрития Районната прокуратура в Пловдив разпореди да бъдат проверени всички социални заведения на територията на областта. Със заместник-кмета на община Пловдив с ресор социални дейности Анести Тимчев разговаряме за: действията и резултатите от тях към момента, за кадровото обезпечаване на социалната система, за контрола при извършване на социалните услуги и отговорностите, както и за приоритетите, свързани със социалната политика, на общината през тази година.

Стотици сигнали на работници срещу техните ръководители е проверявала през миналата година Областната инспекция по труда в Пловдив. Репортаж на Димитър Димитров и Антон Марчев.

Как трябва да бъдат обучени и какви са изискванията към кадрите, които се грижат за хора в деменция? Какви специфични грижи са нужди на хората с това заболяване? Опитът у нас и в чужбина. Това е темата на разговора с Данило Файгел – специалист и обучител на болногледачи.

Дейността на една четвърт от розопроизводителитеу нас ще излезе на светло след приемането на Закона за розата. Репортаж на Мариела Хубинова и Васил Кръстев.

Пловдивчанинът д-р Венцеслав Станков е един от двамата българи, които попадат в световната класация топ 100 на зъболекарите. Д-р Станков е специален гост на предавнето „На фокус: Регионът“ от Пловдив.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад