Превенция на пътната безопасност в Пловдив

От година сектор „Пътна полиция“ към ОД на МВР в Пловдив работи с детските градини и училищата, за да подготви децата за различни ситуации на улицата, свързани с пътната безопасност. Над 20 са площадките за обучение, които са създадени до момента. С кампания за пътна безопасност областната дирекция на МВР в Пловдив участва и на Международния технически панаир. Кои са опасните участъци в Пловдив? Кои са най-честите причини за пътни инциденти? Кои са рисковите групи и как се работи с тях? Може ли да бъде решен проблемът с колоездачите на пешеходните пътеки? Разговор инспектор Ботьо Гиргинов от сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Превенция на пътната безопасност в Пловдив
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В предаването ще ни гостуват и Елена Кристиано – президент на „Ротари клуб“ - Пловдив, и Росалин Наков – композитор, които са сред организаторите на първия образователен концерт в Пловдив „Детска усмивка“, част от инициативата „Да запазим децата на пътя“.

В предаването очаквайте и репортаж за работата на полицията по осигуряване на спокойствието на хората в малките населени места.

Ще видите какво се случи по време на благотворителния крос „Спри рака“, който е в подкрепа на хората с онкохематологични заболявания и техните близки, чиито партньор е БНТ.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад