Продължава масовото изследване с бързи тестове за коронавирус в Банско

Продължава масовото изследване с бързи тестове за коронавирус на жителите в Банско. По последни данни са изследвани 334 души, като на 28 от тях пробите са положителни. Осигурени са около 4000 теста за жителите на курорта.

Продължава масовото изследване с бързи тестове за коронавирус в Банско
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Махала „Предел” в Благоевград е един от ромските квартали в страната, в които ще бъде изградена Wi-Fi мрежа по инициатива на Министерството на образованието. Целта е учениците, които живеят там, да имат достъп до електронното обучение.

Как могат да се разрешат проблемите, свързани с осигуряване на достъп до онлайн обучение на децата от ромската общност и училищата в отдалечените села? Гост в студиото директорът на Регионалното управление на образованието в Благоевград Ивайло Златанов.

Еврейската общност отбелязва Седмицата на Пасха, а за мюсюлманите предстои свещеният месец Рамазан. Свободата и изпитанията във време на извънредно положение и как се отбелязват религиозните празници по време на пандемия – разговор по темата с Леонид Хаздай – председател на регионалната организация „Шалом" в Дупница и Осман Кутрев – представител на мюсюлманската общност от Гоце Делчев. Темата се осъществява със съдействието на Националния съвет на религиозните общности у нас.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад