Ролята на религиозните общности в кризата

В предаването вижте:

Ролята на религиозните общности в кризата
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще помогнат ли набелязаните икономическите мерки за преодоляване на кризата, породена от извънредното положение? Какви са негативите за бизнеса в момента? Може ли да търсим и позитиви от ситуацията? Разговор с икономическия анализатор Георги Стоев.

Селското стопанство под карантина. Какво трябва да бъде предприето като мерки, за да не се стига до продоволствена криза? Как може да се помогне на производителите на плодове и зеленчуци? Интервю на Галена Паскова с Красимир Кумчев – агроексперт и производител на плодове и зеленчуци.

Каква е ролята на религиозните общности в извънредната ситуация? Какъв е балансът между физическото и духовното оцеляване? Как да отбележим предстоящите празници? Разговор с Алекс Леви – председател на Израилтянския духовен съвет в Пловдив, и с отец Храч Мурадян – свещеник в арменската църквата „Сурп Кеворк“ в Пловдив.

Живот в изолация - как да оцелеем психически? Разговор с психолога доц. Юрий Янакиев от Пловдивския университет, който в момента провежда изследването „Аз и социалната изолация“.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад