С диаманти на Оскарите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Дори и холивудските звезди имат нужда от допълнителен блясък. Още повече, когато става дума за наградите "Оскар". Бижутерийните къщи са в готовност да предложат уникални и класически модели. И много диаманти.
Една от най-известните къщи, чието седалище е в Швейцария, дори е наело апартамент в Лос Анджелис, където бижутата могат да бъдат разгледани на спокойствие от стилистите и ВИП клиентите.

Дезире Галас, връзки с обществеността: Бижутата, които могат да се видят тук, са от целия свят, от Ню Йорк, Маями, от Женева или Хонгконг. Наистина сме подбрали най-добрите.

Когато става дума за червения килим бижутата са не по-малко важни от избрания тоалет, казват специалистите. Но от още по-голямо значение е, звездата, която ги носи. Една от най-красивите огърлици е комбинация от диаманти и сапфири.

Дезире Галас, връзки с обществеността: След наградите "Златен глобус" тези обици се казват обиците на Джулия Робъртс. Видяхме я да ги носи на червения килим. Това са 27-каратови диаманти. Толкова са красиви, когато тя се движи.

През този сезон на най-престижните награди Лейди Гага, Джулия Робъртс и Мелиса МакКарти бяха забелязани да носят бижута от един и същи бижутер.