Селскостопанските производители и пазарите под карантина

В предаването от Пловдив:

Селскостопанските производители и пазарите под карантина
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Откриха лабораторията за диагнонстика на Ковид 19 към Инфекциозната клиника в на УМБАЛ“Свети Георги“ в Пловдив. За лабораторията са осигурени три хиляди PCR теста за безплатното вземане на проби на настанените в болници пациенти и медицинския персонал. Лабораторията струва около 300 хиляди лева, повече от половината от тях за оборудването. Репортаж на Галена Паскова и Стоян Станчев.

Селскостопанските производители и пазарите под карантина. Какви щети ще понесат производителите? Какви мерки трябва да бъдат предприети, за да бъдат защитени интересите на селскостопанските производители? Разговор с Красимир Кумчев – агроексперт и производител на плодове и зеленчуци.

Розопроизводителите са притеснени за предстоящата кампания по прибиране на розовия цвят. Репортаж на Станислава Христозова и на Цветан Цанков..

Ролята на религиозните общности в кризата. Празници в изолация. Гости в „На фокус: Регионът“ монсеньор Стефан Манолов – генерален викарий на Софийско-пловдивската епархия, и пастор Иван Врачев – председател на Съюза на евангелските петдесятни църкви в България.

Как се работи в Спешна помощ в условията на пандемия? Репортаж на Ангел Узунов и Осман Маджиров.

Европейският институт за иновации в политиката отличи Пловдив заради успешното внедряване на дигиталните решения в образованието. Разговор с представителя на института за България Александър Дурчев.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад