Снимки на български фотографи се превърнаха в пощенски марки в Япония

Темите в предаването, излъчвано от Пловдив:

Снимки на български фотографи се превърнаха в пощенски марки в Япония
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В края на миналата седмица в Пловдив бе представен проектът за бюджет на общината за 2020 година. Предвидените за районите средства изненадаха кметовете. Как ще се справят с намаления бюджет? Очакват ли преразглеждане на параметрите до утвърждаването на финансовата рамка от Общинския съвет? Кои са все пак приоритетните проекти за район "Тракия"? Разговор с кмета на най-младия район в Пловдив Костадин Димитров.

Общината се срещна с испанската фирма, реализирала Транспорния проект. Репортаж на Димитър Димитров.

Организаторите на ултрамаратона "К3ултра" бяха удостоени с приза "Бизнес партньор при популяризирането на Златоград". Каква е културата на ултрамаратона и как подобни събития могат да бъдат използвани за презентиране на забележителностите в страната? Разговор с председателя на организационния комитет на ултрамаратона Емилия Цонева.

Над 4 милиона лева е предвидила тази година общината в Смолян за Планетариума там. Репортаж на Величка Петкова и Костадин Георгиев.

От страницата във Фейсбук на лагера "Роуз камп" в японския град Мураяма става ясно, че от края на миналата година е пуснат комплект с пощенски марки. Марките включват снимки на Мураяма, България и, разбира се, художествена гимнастика! Представените снимки са направени от официалния фотограф на българския национален отбор по художествена гимнастика Анна Недкова и от Димитра Лефтерова, професионален фотограф, която откри фотоизложба в град Мураяма миналия септември", става ясно от публикацията. Там се уточнява, че тиражът е само 500 комплекта. Един от тези комплекти е студио на "На фокус: Регионът", защото ни гостува фотографът Димитра Лефтерова.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад