Спешна нужда от Национална програма за борба с диабета

Темите в предаването:

Спешна нужда от Национална програма за борба с диабета
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Неправителствени организации настояват спешно да бъде изработена Национална програма за борба с диабета. Те са изпратили писмо до редица институции - Парламент, Министерски съвет, Министерство на здравеопазването и други. Разговор в студиото с Елисавета Котова – председател на "Национална асоциация на децата и младите хора с диабет". Тя анонсира и предстоящата в Пловдив на 16 ноември спортна инициатива "Бягаме с кауза: Променяме диабета!".

Кметът на Пловдив Здравко Димитров представи екипа, който ще предложи за одобрение от Общинския съвет на следващото заседание. Репортаж на Златин Бояджиев и Александър Алексиев.

Първенец по преференции в цялата пловдивска област е избраният за общински съветник от Асеновград - Димитър Янев от ГЕРБ. Разговор в "На фокус: Регионът" за миналите местни избори, за смисъла от преференциите, за наследените проблеми и възможностите за развитие на общината като туристическа дестинация.

В Пловдив предстоят две важни събития, свързани с виното - конференцията "Винен туризъм - състояние и перспективи" и фестивалът "Дефиле на младото вино". Пряко включване на Мариела Хубинова с проф. Йорданка Алексиева от Университета по хранителни технологии, която е сред организаторите на проявите.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад