Мултинационалната бойна група - състав и възможности

В предаването
Всички броеве

Кои са лицата на армията ни днес? Истории за дълг и чест. Денят на храбростта 6 май – с БНТ.

Специалният празничен блок „Денят на храбростта“ започва в 7:00 часа. Гости ще бъдат министърът на отбраната Драгомир Заков и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов. Специална част от програмата е и участието на Сдружение „Младежки гвардейски отряди“.

В 9:00 часа пряко от Паметника на Незнайния воин в София зрителите на БНТ 1 ще видят тържествения водосвет на бойните знамена и знамената-светини, отдаване на почести в знак на признателност към паметта на загиналите за свободата и независимостта на България. При изпълнението на националния химн ще бъдат произведени 20 артилерийски салюта.

Какво е лицето на българската армия днес и как изглеждат най-новите придобивки на въоръжените ни сили? Зрителите на празничния блок „Денят на храбростта“ по БНТ 1 ще проследят на живо специалните демонстрации на способности от военнослужещи от Сухопътните войски – на учебен полигон „Ново село“, Военновъздушните сили – в 3-а авиобаза в Граф Игнатиево, Военноморските сили – на Морска гара „Варна“ и Съвместното командване на специалните операции – в учебен център „Црънча“.

Гледайте празничния блок „Денят на храбростта“ с водещи Христина Христова и Даниел Михайлов – от 7:00 до 12:00 часа на 6 май по БНТ 1!

Част 1
Цялото предаване
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад