Внедрени 2, 8 епизод - "Блокада"

Продукция: Внедрени 2

Държава: Белгия, Нидерландия
Сезон: 2
Епизод: 8 "Блокада"
Година: 2020
Времетраене: 50 минути
Внедрени 2, 8 епизод - "Блокада"
За предаването
Всички епизоди

Сериен телевизионен филм
Криминална драма

Режисьор: Франк Девос

В ролите: Том Уес, Анна Драйвер, Франк Ламерс, Назмие Орал, Елис Шап и други.

ВНЕДРЕНИ 2 СЕЗОН

Във Втори сезон на "Внедрени" границите се простират на три континента - от Европа към Украйна, Сирия, Саудитска арабия и Африка, с участие и на Венецуела.

Трафикът на дрога преминава в търговия с оръжие под странно прикритие - селскостопанска техника и суровини, конен спорт, залагания и друга "продукция"...

ВНЕДРЕНИ 1 СЕЗОН

Белгийската федерална полиция попада на следите на една от най-големите световни мрежи за търговия с XTC (наркотик), която от години е в неизвестност. Начело на веригата е холандецът Фери Буман - човек, който въпреки богатството си предпочита да прекарва времето си в обикновена хижа в популярен къмпинг до вилата си.

Фери е хитър и изглежда неуловим, затова белгийската и холандската полиция решават да обединят усилията си. Двамата най-добри агенти под прикритие - белгиецът Боб Лемменс и холандката Ким Де Роой, се настаняват като двойка на къмпинг в хижа близо до Фери и съпругата му Даниел Буман.

Намерението им е ясно: да проникнат в живота на Фери, да спечелят доверието му и да представят Боб за престъпник, с когото Фери може да прави бизнес.

ВЪВЕДЕНИЕ

В провинция Лимбург, в Белгия, най-големи печалби се реализират не от производството на земеделска продукция, а на екстази. Годишният износ е за 2 милиарда евро. Отделът за наркотици и шефът му Марк решават да внедрят агент, за да осуетят работата на един от най-големите производители на екстази – Фери Бауман, нидерландец, който живее от 20 години в Лимбург. За целта изпращат двама агенти – Боб под името Петер Богарт и Ким де Рой като Анук. Те ще наемат една каравана в къмпинга, където прекарва времето си Фери Бауман и неговите хора, а те са:
Джон Зварт е женен за сестрата на Фери, починала от рак. Досието му е дебело - убийства, побои, изнудване.
Юрген Ван Камп е зетят на Джон. Той е неосъществен кикбоксьор и свръхагресивен.
Ремко Еноф е най-умният. Две години е следвал химия. Изгонили са го, след като са го хванали да забърква дрога в лабораторията.
Денис Де Врис е без досие, но двамата с Ремко ръководят Лабораторията.
Това се четиримата, с които Бауман обсъжда бизнеса си...

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад