Започва ремонт на АМ "Тракия", днес затварят платното за Бургас между Белозем и Оризово

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес започва ремонтът на магистрала "Тракия" в платното за Бургас от 156-ия километър до Стара Загора. Първо ще бъдат ремонтирани 12-те километра между пътен възел Белозем и Оризово, съобщи инж. Даниел Иваничков от АПИ в "Денят започва".

В момента движението се осъществява нормално. Следобед, обаче, платното за Бургас ще бъде затворено. Движението ще бъде пренасочено в другото платно в посока София и трафикът ще се осъществява двупосочно, затова ще има и ограничение на скоростта от 70 км.

Отсечката, която първоначално започва да се ремонтира, от Белозем до Оризово - е 12 км. Тя е началото на участък, който от години е в лошо състояние, което е наложило ограничение на скоростта от 90 км.

За цялата отсечка от Белозем до Стара Загора, дълга 52 км, са отделени около 90 млн. за ремонта.

Инж. Даниел Иваничков поясни, че пътните съоръжения също ще бъдат ремонтирани. В участъка те са пет. Съоръжението "Опълченец" ще бъде ремонтирано, след като приключи работата по пътния участък и другите четири съоръжения, защото се нуждае от по-сериозен ремонт на конструкцията, уточни той и добави, че до началото на ноември отсечката трябва да бъде готова.

Вижте още във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад