БНТ първа показва непубликувани досега творби и документи на Яворов

Зрителите на "На фокус: Регионът" от Пловдив за първи път ще видят непубликувани и неизвестни досега стихове, писма и документи на Яворов. Повече за ценните находки, за съдържанието им и за съдбата им разказва председателят на фондация "Яворов" Тодор Иванов.

БНТ първа показва непубликувани досега творби и документи на Яворов
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В Солун, след нападение на футболна агитка, загина привърженик на футболния отбор "Ботев-Пловдив". В репортаж Мария Павлова припомня за инцидента.

Повод отново да поговорим за агресията по стадионите и извън тях, свързана с футболните фенове. Защо проблемът намира решение в другите страни и как, а у нас все още няма резултати? Разговор със спортния журналист Георги Анастасов.

Още в първите дни от новата година мобилни полицейски екипи тръгнаха из пловдивските села, за да се срещнат с хората там и да чуят проблемите им. Репортаж на Таня Матева и Стоян Станчев.

Университетът по хранителни технологии в Пловдив избра нов ректор. Какви са констатираните проблеми и какви са възможните решения? Как условията за преподаватели и студенти могат да бъдат подобрени? Разговор с новоизбрания ректор на висшето учебно заведение проф. Пламен Моллов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад