Форум "Град без боклуци" в Пловдив на 29 ноември

Темите в предаването от Пловдив:

В предаването
Всички броеве

На 27 ноември социалните работници в страната протестират, заради ниските възнаграждения и лошите условия на труд. Какви са точно исканията на работниците? Разговор със София Божанова от КТ "Подкрепа".

Отговорността на бизнеса към културата, изкуството и паметта? Как и културата помага на бизнеса? Какво да очакваме на традиционния коледен концерт на едно от най-големите предприятие в региона на Пловдив, който този път е на 3 декември. Гост в студиото на "На фокус: Регионът" главният изпълнителен директор на "КЦМ 2000 груп" Румен Цонев.

Първият форум "Град без боклуци" ще бъде проведен в Пловдив на 29 ноември. Как администрацията, гражданските организации и бизнеса си партнират в името на по-добрата среда и удобство за хората в градовете.

Подписка до Министерството на регионалното развитие и благоустройството са изпратили жители на селата Розово и Равногор- Пазарджишко, заради лошото състояние на пътя от Брацигово. Репортаж на Ангел Узунов.

В "На фокус: Регионът" анонсираме и предаването за сценични и музикални изкуства "Репетиция", което се излъчва днес от 21,30 часа по БНТ2. Този път екипът на предаването от Пловдив проследява създаването и поставянето на сцена на операта "Свирачът и автомобилите". Произведението е написано от композитора Петър Керкелов по поръчка на Държавна опера - Пловдив и е по едноименната приказка на Джани Родари.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад