Ролята на религиозните общности в кризисна ситуация

В предаването:

В предаването
Всички броеве

Как ограничителните мерки и социалната изолация, наложени заради пандемията се отразяват върху производството на хлебни изделия. Има ли спад на потреблението на хляб и закуски и ще се повиши ли цената им? Разговор в студиото с Димитър Бакалов – хлебопроизводител.

Нулеви продажби на автомобили втора употреба регистрират автокъщи в Дупница и Благоевград. Според специалисти от бранша автомобилният сектор, ремонтните дейности и продажбата на резервни части са сред най-засегнатите от пандемията.

Ученици от училище „Св. Паисий Хилендарски“ в симитлийското село Долно Осеново се включиха в инициативата „Всичко ще се оправи“, като нарисуваха дъгата и написаха свои послания, за да дарят надежда. Инициативата започва преди повече от месец от деца от Италия, първата най-засегната страна от Covid 19 в Европа.

Каква е ролята на религиозните общности в кризисна ситуация и как хората, изповядващи различна религия могат да открият своята духовна подкрепа? Разговор в студиото с Айдън Мохамед - районен мюфтия на Благоевградското мюфтийство.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад