Любомир Каримански: Нека предложим на обществото истинска и осезаема промяна

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Точно в тази зала, наречена от Захари Стоянов "свещена", в която се гласуват законите с мисъл за бъдещето на нашето отечество, бих искал да покажем сговор, пристойно поведение и родолюбие, подобаващо на високия морал и почтеност на народния представител, заяви от парламентарната трибуна Любомир Каримански от ИТН.

"Нека впрегнем цялата си креативност и съзидателна мощ и предложим на обществото истинска и осезаема промяна, свързана с високи нравствени критерии и стандарти, независимо от политическата окраска", каза още той.

По думите му политическите сили трябва да намерят пътя едни към друг и да се радват на различията си.

"Необходимостта от възраждане е обновления е повече от жадуване, в същото време е добре да сме наясно, че те могат да се случат, когато насърчаваме просветлението и знанието"

Подчерта, че през годините будителите ни са отредили достойно място на българската нация в световното образование и култура, а младите имат нужда от мотивация да се развиват у нас, а не в чужбина.

"Необходимо е да спрем се оправдаваме, да спрем да поставяме гордостта си пред напредъка. В този момент много хора очакват от нас обновление. Предприемачите имат нужда от предвидимост, сигурност и защита на креативните и иновативни идеи да правят бизнес у нас. Хората на образованието на науката да развиват знанието и да дадат полет на своите научни постижения. Изкуствата да нямат прегради за вдъхновение и осъществен талант", заяви Каримански.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад