"Извън играта" гостува в Лондон

Водещата Люба Пашова представя предаването на БНТ и двете едноименни книжни издания

Извън играта гостува в Лондон

Сънародниците ни в Лондон ще имат възможност да се срещнат с екипа на „Извън играта“. Поканата е от Българския културен институт в британската столица, като в организацията помага и Британско-българското общество.

Събитието е на 18 април, четвъртък, от 19:00 ч. в галерия „София“. На срещата ще бъде представен филм с някои от най-вълнуващите моменти в предаването на БНТ, както и двете части на книгата „30 интервюта. Извън играта“. Специални гости ще бъдат водещата на предаването Люба Пашова и продуцентът Боряна Тончева.

„Извън играта“ се излъчва вече 5 години в ефира на обществената медия. Началото бе дадено през 2014 г. заедно със старта на най-младия канал в семейството на БНТ – спортно-развлекателния БНТ HD (в момента БНТ 3). От април 2018 г. „Извън играта“ е в основната схема на БНТ 1 и се излъчва в съботния праймтайм от 18:00 ч., като запазва присъствието си в БНТ 3 - всяка събота от 22:00.

В „Извън играта“ водещата Люба Пашова интервюира популярни личности от различни обществени сфери – спортисти, актьори, музиканти, журналисти, показани в необичайна светлина. Предаването разкрива малко познати факти от личния живот и професионалния път на известните. „След близо 200 предавания тези срещи все още оцветяват душата ми“, споделя Люба Пашова.

Първите два сезона на телевизионната поредица продължават живота си в двете книжни издания „30 интервюта. Извън играта“, които събират емблематични интервюта с едни от най-известните и обичани българи. Авторските текстове на Люба Пашова пресъздават емоцията от телевизионните им участия в студиото на „Извън играта“.

Зад предаването, което всяка седмица повдига „завесата“ към личния свят на популярните личности у нас, стоят още изпълнителният продуцент Евгени Николов, режисьорът Йоанна Капанова и отговорният оператор Иван Сребреков.

Гледайте „Извън играта“ всяка събота от 18:00 ч. по БНТ1 и от 22:00 ч. по БНТ3.

Кампании Виж повече