25 години животът е вкусен - Еп. 03: Наръчник на добрия пътешественик

25 години животът е вкусен - Еп. 03: Наръчник на добрия пътешественик

Има ли смисъл да се яде по време на път?

В този епизод с Ути си говорим за местата, на които досега не сме спирали да ядем и дали това е рисково начинание, което е добре да избягваме или кулинарно пътешествие, което трябва да преживеем. За новата генерация заведения по пътищата и онези от времето на социализма. Ще побърборим още за онези хора, които стъпват само в ресторанти със звезди Мишлен и за българската любов към крайпътните малки кръчми. Къде самият кулинарен водещ обича да спира, когато е на път и какво предпочита да яде, пътувайки към морето или любимите му Родопи.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад