- Начало
- БНТ Подкаст
- 25 години животът е вкусен...
Има ли смисъл да се яде по време на път?
В този епизод с Ути си говорим за местата, на които досега не сме спирали да ядем и дали това е рисково начинание, което е добре да избягваме или кулинарно пътешествие, което трябва да преживеем. За новата генерация заведения по пътищата и онези от времето на социализма. Ще побърборим още за онези хора, които стъпват само в ресторанти със звезди Мишлен и за българската любов към крайпътните малки кръчми. Къде самият кулинарен водещ обича да спира, когато е на път и какво предпочита да яде, пътувайки към морето или любимите му Родопи.
Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във
Facebook
и
Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в
TikTok
Намерете ни в
Google News