Коментарно студио с българския участник в Евровизия 2017 Кристиан Костов

Кристиан Костов класира България на второ място на Евровизия 2017. Талантът и българската делегация се завърнаха от Киев днес и взеха участие в коментарното студио на БНТ1, посветено на Евровизия 2017. Водещи бяха Боряна Граматикова и Драгомир Драганов, които заедно с най-добрите приятели на Кристиан - певците Дарина Йотова - Дара и Венци Венц, го посрещнаха в Студио 3 на БНТ.

13:00, 14.05.2017

"БНТ има мисия и мисията й е пред целия свят да покаже целия целия талант на България", каза Вяра Анкова, генерален директор на БНТ.

Тя благодари на екипа на БНТ, на Станислава Армутлиева и "Вирджиния рекърдс" и на "Симпфоникс" за песните.

Вяра Анкова, генерален директор на БНТ: "Водещото е едно - Кристиан е големият победител за мен на тази Евровизия, защото той е на 17 години и можа да пребори това напрежение и тази отговорност, която той носеше върху себе си".

Станислава Армутлиева, музикален продуцент: "Изумена съм от хората, с които работих на всички нива в екипа на Българска национална телевизия".

"В началото трябваше да понесем съмнението на всички и да осъзнаем, че поемаме един доста голям риск, както екипът на "Симфоникс", така и нашия, и този на БНТ. Много се радвам, че имахме смелостта да го поемем", каза още Армутлиева.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад