"Моят плейлист" - новото музикално шоу на БНТ

"Кажи ни каква музика слушаш, за да разберем по-добре какъв си!"


И те ще правят точно това - главните герои в"Моят плейлист", новото музикално шоу на Българската национална телевизия, което започва в 22:00 часа на 7 януари (вторник) и ще се излъчва всяка седмица по същото време по БНТ1.

Популярни личности - не само музиканти, но и всякакви артисти, успешни спортисти и дори политици, ще ни представят своите 10 най-любими песни. Така ще ги виждим от една интересна, а за някои и неочаквана гледна точка.

Водещият Васил Върбанов ще добавя ненатрапчиво любопитни факти и истории за парчетата, които зрителят ще вижда на екрана.


Този вторник първият гост в студиото на "Моят плейлист" ще бъде легендарният рок китарист – Иван Лечев.

************

Кой е Васил Върбанов?

Васил Върбанов е свързан преди всичко с радиото, като вече 27 години е част от радио "Тангра", където днес е и програмен директор. Имал е свои авторски предавания и в българските секции на RFI, и в BBC, а през годините работи и в телевизията, като най-често го прави с БНТ.

Още в средата на 90-те озвучава зад кадър големи международни концерти по телевизията, както и няколко адаптирани международни класации. Работи в предаванията "Кречетало" и "Денис и приятели". Върбанов е и гост коментатор в двата единствени за последните 30 години РЪГБИ мача излъчени пряко по БНТ и член на журито в "Голямото РОК междучасие". През 2019 г. той е поканен да представя своята месечна музикална рубрика "Рокендрол" в "Култура.БГ", а сега започва и новото му предаване "Моят плейлист".

Кампании Виж повече