НА ЖИВО и ОНЛАЙН: "Лудогорец" - "Спортинг" (Брага) в Лига Европа

Гледайте НА ЖИВО по БНТ1 и БНТ HD и ОНЛАЙН двубоя "Лудогорец" - "Спортинг" (Брага) в Лига Европа на 2 ноември от 20:00 часа!

06:35, 02.11.2017


Продължава успешният път на "Лудогорец" в Лига Европа. След историческата победа в "Брага", сега орлите ще трябва да довършат своята работа срещу същия съперник в Разград.

Старши треньорът Димитър Димитров даде пресконференция преди четвъртия мач в групата в турнира.

Надявам се, че победната серия ще продължи. В никакъв случай не се заблуждавам, че мачът ще бъде лесен. "Брага" вече ни показа своите качества, за мен е един изключително силен отбор. Отборът показва възможностите си и в първенството на Португалия. Виждате, че имат пет победи и един равен в последните си шест мача", каза Херо.

Наставникът на българския шампион заяви, че определя мача "като тежък и труден".

Нямаме кадрови проблеми. Вече имаме шанса да използваме и Мисиджан, който не игра в първия мач, съобщи Димитров.

Той припомни, че намерението на отборът винаги е било "да играе и на трите фронта - и за шампионата, и за Купата, и за Лига Европа".

А колко ще успеем, ще видим накрая, но нашето желание е да играем във всеки мач с максимални усилия и възможности", увери старши треньорът.

Ще се класират ли момчетата на Димитър Димитров за следващата фаза на турнира? Отговорът на 2 ноември - "Лудогорец" посреща "Брага" като домакин от груповата фаза на Лига Европа от 20:00 часа на "Лудогорец Арена".


Фото: Ludogorets.com

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад